Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barmisshandel

vi sitter i baren
bom bom boom

dina ben sätter sig
på tvären
lindar in mig
i ett regnväder
utan paraply

du skrattar
ler
smuttar på din öl
med din
fantastiska mun

tecnomusiken spelas högt
för dom
som gillar luft
och jag
kan knappt andas

och kyssarna
som möter mig
som glas
som jag tappar
kraschande i golvet

och ölen rinner ut
över golvet
och får symbolisera
allt det där
som bara rinner iväg











Fri vers (Fri form) av Henrik Krantz
Läst 321 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-02-11 23:09



Bookmark and Share


  Alexander Gustafsson
stenhårt och mjukt
perfekt balans!
bra gjort
2015-03-02

  Respons VIP
Spännande möte och spännande symboler!
2015-02-12

    MichaellQ
Bra skrivet..
2015-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Krantz
Henrik Krantz