Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppen fråga



Kärleken
är en udda varelse
som söker sitt perspektiv
inlindad i en mängd
olika fokuseringar

Inga böcker
kan beskriva
vad det handlar om

Endast ge fragment




Fri vers av Jack E. Gladh VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-12 00:39



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP

Ungefär så tänker jag också!
2015-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST