Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Iakttagelser #1

En älskar livet när han är full
Annan vill hata för kärleks skull
En älskar känslan vilken blir till
När någon segrar, får ut sin drill

En älskar damen för bröstens klass
Annan för farten i tösens jazz
En vill va galen i månens sken
Annan ta vara på livets sten

En älskar bara där kunskap finns
Andra ska avsky för titeln, prins
En älskar barnen för deras rull
Som tycke för grenen för knoppars skull

En vill ha solens varma luft
Andra vill döljas i mörkrets förnuft
En sparkar gärna på öppen dörr
En säger bara det ingen hört förr




Bunden vers av P-E-H
Läst 238 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-02-12 09:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint flyt, nästan som en sångtext!
2015-02-12

  Angel of love
Väldigt bra.
2015-02-12

  louisegirl
Så väl fångat..
Tycker mycket om dina fina ord
2015-02-12

  Marianne Räf
Roliga iakttagelser!
Jag gillar när raderna
får en lite udda
andemening! Nått
lite överraskande, som
man ej tar för givet vid
läsningen...
2015-02-12
  > Nästa text
< Föregående

P-E-H
P-E-H