Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människor längtar frihetens liv!

Friheten älskar människors olika åsikt tankegång
älskar lösgöra dem från diktaturens kedjor
låta dem flyga iväg högt och smaka på glädje och lust!




mare





Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-02-12 10:32



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så var det tänkt.
2015-02-18
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP