Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ju mer motstånd på friheten, ju tuffare blir min penna, den får mer muskler!


Pennan får muskler!

Orden bär makt
de måste ut!
fortsätter skriva
tills liv tar slut
alla människor
har ju rätt
att skapa skriva
på eget sätt!
men motståndet ökar
på svenska mark
det bästa är
min penna blir stark
skriver högre
vågar gå emot
jag är inte rädd
att sätta ner min fot!




mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-02-12 12:54



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Inte jag heller.
2015-02-18
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP