Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ljussvaga stjärnor

ljussvaga stjärnor

anas diffust
i ögonvrån

blir osynliga
när jag försöker
fokusera




Fri vers av Anders P VIP
Läst 338 gånger
Publicerad 2006-04-11 06:47



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Jamen just det!
Varför är det så?
2008-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP