Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när bekräftad kommer till sin rätta och man ser sina misstag med rätta ögon skam och sorg fyller kroppen ånger plågar förlusten


när tysnaden gör sej hörd är allt borta

när stormen har lagt sej , när mitt vredes vrål har
ekat bort i natten , när tystnaden gör sej hörd i

mitt mörka sinne , när adrenalinet har lagt sej i
min skakande kropp då kommer frustrationen

ångesten ut av allt som jag har sagt och gjort i ett
tillstånd som jag inte kunde hantera på ett

kontrolerat sätt , bara springa igenom allt likt
vinden utan hänsyn eller respekt , för det man

möter på vägen den smärtan är obeskrivlig att
ta ångesten oskyldig , då menat känslomässigt

handlingar gjorda i vrede , som jag aldrig skulle
göra i ett normalt tillstånd det är som att hata

någon man älskar , eller har älskat allt det vackra
är borta som var skrivet i sten och slutet i hjärtat

när tystnaden har lagt sej är allt borta alla skratten
glädjen som den vackraste rosenrabatt är nu vissen




Fri vers av den nakna poeten
Läst 190 gånger
Publicerad 2015-02-12 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten