Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårens hemska sol

Våren kom, och tog mörkret med sig.
Allt blev ljust, glatt och ack så lätt.
Ingenting var stort nog,
för att kallas problem.
Inte när solen lyste.
Då var det skratt och alla log,
solen lyste bort allt mörkt.
Men mitt ansikte har blivit så stelt,
och ansträngt av alla leenden.
Nu vill jag bara gråta,
eftersom solen lyser utanför mitt fönster.




Fri vers av sara-alice
Läst 245 gånger
Publicerad 2006-04-11 09:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sara-alice
sara-alice

Mina favoriter
I´m not there
självklart