Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterbild

Grå tystnad
och stadens gator tomma,
vintern vilar
innan startskottet för våren går.

En dam stannar till vid en lyktstolpe
och ser något magiskt på gatan:
snöflingorna har fallit sönder till svarta pölar
men speglar ändå himlen som en hinna ljus.

Ålderdomen drar försiktigt
i sitt koppel.




Fri vers av Cadena
Läst 345 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-02-14 20:38



Bookmark and Share


  Angel of love
En fin text som sätter sig fast inom.
2015-02-18

  Lars Hedlin
En dikt med känsla..får en inre bild!
2015-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Cadena
Cadena