Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En simpel person


Naturen är min mor

Tiden är min lärare

Kärlek min vägvisare och

ödmjukhet mitt språk










Fri vers (Fri form) av Nattviolen VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-02-17 01:07



Bookmark and Share


  Camillac
Fint skrivet!
2015-02-22

  Berth
Använder man de fyra sakerna rätt så kan det bli riktigt bra.
2015-02-22

  sommarmoln
Så underbart vackra o kloka rader!!
2015-02-18

  S.A.I. Steve Lando VIP
en divin person
2015-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Nattviolen
Nattviolen VIP