Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Februari, Några dagar kortare

Jag undrar
om det blir lättare
att ta flera steg längst kanten
att dra flera fingrar längst ytan
kalla rutor immar
över ett uttunnande
regnskap
jag undrar
om det blir svårare
varmare
kallare
fisk
fågel
eller mittemellan.




Fri vers av Sofiapoema
Läst 261 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-02-17 06:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema