Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den gångna framtiden

rykande rökande lyriska kraft
meddelanden skrivna i slagkraftig akt
slumriga minnen återstår av möten i realtid
med somriga tider i solkig internet eter
vet ej ser ej
säg associations lek tre gånger snabbt
rykande rökande lyriska kraft




Fri vers av Jonjovan
Läst 481 gånger
Publicerad 2006-04-11 13:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonjovan
Jonjovan