Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den röda tråden

Det går en röd tråd genom hela mitt förflutna

alla löften och relationer som blivit brutna

Jag är en rastlös själ utan kontrakt och bindningstid 

där känslorna alltid utkämpar en meningslös strid

Därför står jag nu ensam på en kall perrong utan tåg 

när jag släppte och övergav allt var det ingen som såg

Jag låter ödet föra mig vidare i mitt eviga letande

och släpper allt eget ansvar mot bättre vetande.

Med en enkel biljett i min hand och ryggsäcken full av sorg

kliver jag på nästa tåg eftersom flykten har blivit min borg.




Fri vers av Berra Bäver
Läst 468 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-02-18 13:13



Bookmark and Share


  aol
Jaa var man än flyr kan man aldrig fly från sej själv
2015-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver