Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom livets gränser

Bortom livets gränser
längtar min själ
till evighetens rike
till frihetens väl
bortom livets plågor
bortom jordens strid
ingen slipper undan
orden: vila i frid..
hoppet lyser framför
blickar upp och ler*
min mästare min Herre
ständig till mig ser
viskar till mitt hjärta
en dag jag hämtar dig
när tid är redo mogen
då bor du här hos mig*




mare








Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-02-19 14:54



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En dag...ja mare....när tiden är inne....till dess har du mycket att göra här
2015-02-19

    Lena Söderkvist VIP
Åh vad härligt, du tror på paradiset, så du är en lyllost. Gullig dikt.
2015-02-19
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP