Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

andrum

vi lyfter luften till våra lungor

inuti fylls livet av berusning

sekunderna klämtar tystnad

tanken sjunker in

placerar sig

 

känner en stund

 

innan allt faller

i en långsam pust




Fri vers (Fri form) av Fredric
Läst 279 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-02-21 09:38



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Tankfull läsning här
2018-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric