Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Follow your dreams... (www.kreativinsikt.se)


Det är så lätt att komma fel

Du kan bara följa ditt eget hjärta

Följer du nånannans kommer du vilse

och då är det svårt att hitta tillbaka igen




Övriga genrer av osynlig
Läst 464 gånger
Publicerad 2006-04-11 19:40



Bookmark and Share


  DanSan
Ja det här är ju bara sanningar!!!
Jo där har man varit tagit sig mödosamt
tillbaka och tassat på i egen riktning för
att inte hamna där igen . . .
2006-04-14
  > Nästa text
< Föregående

osynlig
osynlig