Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlorat



Känslor kom tillbaka
Fjärilar i magen som får mig att le
Beröring som får huden att knottras
Gnistan i ögat och lågan i hjärtat



Är så trött på kylan som tär på mitt inre
Vill känna värme, glädje och ett hopp
Få bli glad över att vakna på morgonen
Hälsa dagen ett hjärtligt välkommen



Jag skriker åt min existens
För svag för att försvinna
Besatt av den egna klagan
Skogen förblir i min tanke




Fri vers av lillstrumpa
Läst 460 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-11 20:40



Bookmark and Share


  Henning Hson
Tummen upp!
2016-04-13

  Hapalochlaena
Gillar verkligen denna text... får en att tänka till.
Bra skrivet =)
2006-04-12
  > Nästa text
< Föregående

lillstrumpa
lillstrumpa