Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet, när samhället får bestämma

Minns du
vad du drömde om
som liten,
innan samhället sa
hur du skulle leva
ditt liv?




Fri vers av Hallucinera
Läst 260 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-23 06:54



Bookmark and Share


  Henrik Krantz
Det var en vacker tid!
2015-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Hallucinera
Hallucinera

Mina favoriter
Kärleksförklaring