Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet vilka vi är

För när vi ska dela ord som värmer
så fryser ögonfransarna fast mot kinden
medans ögonen skamset vandrar inåt

Och därför har jag dömt alla jag har älskat
Och hatat alla jag har dömt




Fri vers (Fri form) av sextonförevigt
Läst 174 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-02-24 03:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sextonförevigt
sextonförevigt