Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
24.02.2015 Tisdag. Gnagande tankar efter ett plånbokskrävande internetshoppande.


Vad sen då?

Längtan blev mig för svår.
Drömmarna besannades aldrig
och livet ter sig gråtfullt och råkallt.

Den huttrande otillräckligheten
ser vanmäktigt upp till tillvarons trafikljus.
Om den ändå kunde slå om till grönt,

och snart ska vi dö.

Bara sluta längta,
sluta hoppas.
För att möta meningslöshetens sista vansinne,

utan att kunna komma och gå
som vi vill.

Vill jag dö rik?
Vill jag dö?

Nej.......

Vill du?




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-24 19:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP