Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
handlar inte om nån satt bara och tänkte lite grann så kom den upp


marken spricker

marken spricker

och en liten blomma tittar ut

den sträcker sig upp mot himlen

den sträcker sig efter ljuset

den ler mot världen

den blomman är du




Fri vers av Nettisch
Läst 265 gånger
Publicerad 2006-04-11 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nettisch
Nettisch