Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid




Klockan tickar

Tiden försvinner

Ibland går det sakta

Ibland fort.

Jag kan sitta i timmar

Med händer på magen

Försöker känna

Försöker se

Njuter

Längtar

Och så går det timmar och dagar...

Och jag som är så otålig ...





Fri vers (Fri form) av Destino
Läst 316 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-02-25 23:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är svårt att hålla fast tiden. Bra skrivet!
2015-02-26

  Rise Little One
Det kommer ...
2015-02-26

  Lars Hedlin
Den som väntar på något gott....Kram
2015-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino