Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kräver fullständig frihet på svensk jord!

Det är väl härligt med "frihet"
utan blir det total diktatur
den som inte känner av åtstramningen
på yttrandefriheten
måste vara hjärntvättad..
attackerna på åsiktsfriheten och dess rätt
att få uttrycka sin tankegång
fortsätter i lilla landet Sweden...
konstigt att så få reagerar agerar högt
men det kanske inte är så konstigt..
folket har länge styrts av den osynliga "järnhanden"
diktaturbeteende som satt munkavle på folk
förtryckt själar som krympt ihop
en del sipprar efter "frisk luft"
andra har fullständigt gett upp
men inte jag inte, jag kräver
fullständig frihet på svensk jord!




mare






Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-02-27 11:42



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gillar och lägger ut på fb.
2015-02-28
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP