Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gång hade jag en bror.

Jag trodde du var min bror

men egentligen var du bara en stor


skit som ljuger och sårar

för dig har jag gråtit många tårar


jag vill minnas dig som någon bra

men du var bara grym på att dra


om jag är ärlig

var du bara jävligt besvärlig


jag hatar att jag ändå älskar dig

för du har fan sårat mig


men du tog ett kliv

ut från mitt liv


och lämnade mig ensam kvar

det är sådana kvalitéer du har


hota, lämna och såra

framförallt när tiderna är svåra


du borde ha ett jävla ämbete

för män utan samvete


ser jag dig kommer du få en käftsmäll

det borde göra din kväll




Bunden vers av Hallucinera
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-27 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hallucinera
Hallucinera

Mina favoriter
Kärleksförklaring