Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sträck ut din hand

Min kära vän, släpp in mig i din själ
Där utanför ditt fönster lyser sol
Och ja, jag vet att du vill sitta här
På samma sätt i år liksom i fjol

Här har du liksom blivit tidens träl
Ty väderlek är ingenting för dig
För där finns bara regn hos dig som tär
Och framtidstro och hopp du söker ej

Vid fönstret sipprar ljuset in ibland
Så sörjer du och sjunker som i sand
Min kära vän, sträck modigt ut din hand
Så ror jag dig i båten in till land




Bunden vers (Rim) av P-E-H
Läst 448 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-02-27 23:30



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Vackert, och i rytm och rim!
2015-04-08

    ej medlem längre
Vackert och kärleksfullt.
Fint diktat i rim och rytm!
2015-02-28

  louisegirl
Vackert skriftat med värme och ömhet i känsla
2015-02-28

  RitaBrunner
Vackert och ömsint skrivet om medmänsklighet och empati. Jambisk femtakt har ett flyt som gör texten skön att läsa! Skickligt komponerat!
2015-02-28

    ej medlem längre
Vackert skriftat, varm innerlighet och vänskapsmod
2015-02-27
  > Nästa text
< Föregående

P-E-H
P-E-H