Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det egentliga

det egentliga
har ganska lite
att göra med
det man ser
hör eller
på annat sätt
omedelbart
förnimmer

bakom kulisserna
som skapar bilden
av det vi förväntas
navigera efter

döljer sig
det egentliga




Fri vers av Anders P VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-02-28 09:20



Bookmark and Share


  Vind
De flesta gömmer sig nog där... bakom.
Klok dikt!
2015-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP