Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Terminal nr 12 : Tidsövergång

 




när februari


bara har öppnat fönstret


tar hon bryskt farväl



*    *



sedermera mars


löper upp längre trappsteg


mitt i platt termin

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-28 23:05



Bookmark and Share


  Nanna X
februari är verkligen en kort månad, och så sover man bort halva...
2015-03-01
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP