Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När man åker tåg




När man åker tåg
och är tre år gammal
kan man sitta i fönstret
och tänka: Där i skogen,
bakom stenen, bor kanske
ett troll eller en häxa.
Och morfar
är det inte en varg
som springer
över fältet där?
Allt är möjligt
bara man tänker
riktigt ordentligt.




Fri vers av Bo Scharping
Läst 250 gånger
Publicerad 2015-03-01 11:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bo Scharping
Bo Scharping