Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagar som denna



Det är dagar som denna
som man vill ligga kvar i sängen
dra täcket över huvudet
o gömma sig i mörkret


Det är dagar som denna
som man vill dra för alla persienner
släcka alla lampor, stänga av telefoner
slippa omvärlden


Det är dagar som denna
som man önskar att någon ringde
frågade hur man mår,
på ett ärligt o vänligt sätt


Det är dagar som denna
som man vill hoppa över att äta nyttigt
trycka i sig godis o läsk i mängder,
ligga med svullen mage o rapa


Det är dagar som denna
som det kliar lite extra
till att göra allt man egentligen inte vill,
bara för att


Det är dagar som denna
som tårarna rinner oavbrutet
i hopp om en ljusare framtid
o en återvändande livsglädje


Det är dagar som denna
som man plockar ner alla speglar
går runt o njuter av att
slippa se sig själv


Det är dagar som denna
som önskan om att aldrig vakna,
att sova över hela dagen
tinar fram


Det är dagar som denna
som allt är i en trist gråskala,
allting är tomt o hopplöst
o man vill inte vara




Fri vers av Hapalochlaena
Läst 516 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-12 16:47



Bookmark and Share


    red2
Jag håller med lillstrumpa, den var bra!
Ibland finns sådana där dagar, allt för ofta faktiskt.
2006-04-13

  lillstrumpa
Oj så bra.....

Älskar just denna bit lite mer än dom andra:

"Det är dagar som denna
som man plockar ner alla speglar
går runt o njuter av att
slippa se sig själv"

*glöm inte bort hur viktig du är*

Kram!
2006-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Hapalochlaena
Hapalochlaena