Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skulle kallat dig för vad du vill

I festivalgräset blundade du
Och jag lät tiden vila en stund
Jag sjöng

Lägg dig ner, vallmoflicka
Jag ska plantera mina tankar
I din halsgrop

Vallmoflicka,
Min kyss på din panna
Ska eka genom dina dagar
Låt den värma dig

Vallmoflicka,
Du ska älska så mycket
Du ska aldrig mer
känna dig vilsen
I någon annans verklighet

Vallmoflicka,
Vad är ditt namn
Jag är förälskad i dig

Vallmoflicka,
Du kommer aldrig känna mig
Men du ska få alla blommor
Jag inte kunde så

Vallmoflicka,
Vattna mina drömmar

Vakna nu




Fri vers (Fri form) av sextonförevigt
Läst 396 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-03-03 02:21



Bookmark and Share


    mögel
Ja. Bara. Läste texten och tänkte: Ja.
2017-08-13

  Katinka VIP
Helt underbar. Berör.
2015-03-07

  lila fjäderblomman VIP
Åh...så fin
2015-03-07

    psyklist
Väldigt väldigt väldigt väldigt väldigt fin.
2015-03-04

  Alwan
Åh ????
2015-03-03

  AnimaStar
du är fantastisk. Verkligen.
2015-03-03
  > Nästa text
< Föregående

sextonförevigt
sextonförevigt