Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två lyckliga dårar

Vi är två lyckliga dårar,
som delar våra tårar.

Du är min skatt,
så du får mina skratt.

Du får min passion,
i varje situation.

Du kan få mig så jävla förbannad,
men min dröm är besannad.

För jag ler,
när det är dig jag ser.

Jag är din,
du är min.

I varje årstid, vid varje humör,
oss är det inget som förstör.




Bunden vers (Rim) av Hallucinera
Läst 238 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-03-03 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hallucinera
Hallucinera

Mina favoriter
Kärleksförklaring