Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Första dejten är alltid värst.


En trasdocka

Jag vet inte hur det kan locka
Med en trasig docka
Vet inte vem som har fel
Eller om det bara är en del
I hur vi fungerar
Men jag vet inte om jag levererar
Det du behöver
Det får vi se framöver
Om jag dig vågar möta
Om jag kan leva upp till det oskyldiga, söta
Du tror att jag är
Det ringer på dörren
Nu är du här




Bunden vers av Hallucinera
Läst 249 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-03-03 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hallucinera
Hallucinera

Mina favoriter
Kärleksförklaring