Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åter till verkligheten

Ligger och lyssnar på Thåström
Inser att jag är förälskad i en dröm
Jag är blåögd och naiv
För vem kan egentligen ha ett liv
Med bara kärlek
Inget hat och inga svek
Det är dags att ur drömmen vakna
Det som inte finns är inte något jag kan sakna

Åter till verkligheten
Mvh Hobbypoeten




Bunden vers (Rim) av Hallucinera
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-03 20:21



Bookmark and Share


  Henrik Krantz
Känner igen mig en hel del här!
2015-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Hallucinera
Hallucinera

Mina favoriter
Kärleksförklaring