Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När "jag älskar dig" inte räcker till

När du behöver något att luta dig på,
vill jag vara ditt ryggstöd.

När du känner dig trasig,
vill jag vara din silvertejp.

När du känner dig grå,
vill jag vara din akrylfärg.

När du behöver kärlek,
vill jag ge min till dig.




Bunden vers av Hallucinera
Läst 303 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-03-03 20:25



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart skrivit!
2015-03-06

  S.A.I. Steve Lando VIP
fint
2015-03-03

  Elisabeth H
Så fint!
2015-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Hallucinera
Hallucinera

Mina favoriter
Kärleksförklaring