Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår

Regn smälte igår

den sista sandgula snön

såg staren idag

 




Bunden vers (Haiku) av limerick
Läst 664 gånger och applåderad av 11 personer
Utvald text
Publicerad 2015-03-04 16:30



Bookmark and Share


  Järnkatten
En på många sätt mycket estetisk och tilltalande haiku...bravo!!!
2015-05-09

    Dan Myrbeck
Bra haiku. Grattis till *.
Passar som tävlingsbidrag!
2015-05-08

    tramp
Bra budskap och ett skönt flyt i texten
2015-03-07

  aol
En jättefin haiku och så talande,
2015-03-04

  walborg
Härlig haiku och så vacker bild av den granna staren
2015-03-04

  Gunnel Eriksson VIP
Riktig vårhaiku. Fin bild dessutom.
2015-03-04
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick