Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Politisk dikt!

Sveriges politiker
har förstört mitt land
de ljuger och lovar
medan bilar står i brand

Det knycks och stjäls
varje dag och överallt
mitt vackra fina Sverige
har blivit otäckt kallt

Många är frustrerade
MÅNGA arga som bin
politikerna bara kör över
med sina falska fula flin

Arbeten finns det inga
bostäderna är slut
mitt fina lilla Sverige
är då INTE som förut!

Pengar pengar pengar
vi behöver mycket mer
ropar våra politiker
Sveriges antal blir ju fler

Så de piskar folk betala
fast de inte mycket har
särskilt pensionärerna
en del får ingenting kvar

Besparingar är ständigt
pengarna går åt som smör
men INTE bryr sig politikerna
de kräver i enad kör:

Vi BESTÄMMER här i Sverige
se så skynda rappa på
arbeta mer och snabbare
ni för notan måste stå!




mare
























Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-03-09 10:30



Bookmark and Share


  Dito VIP
Ges, så är det
2015-03-10

  Bibbi VIP
En mer än sorglig utveckling.
2015-03-10

  Larz Gustafsson VIP
Läser boken "Skinnskallar" och hyser stor förståelse för deras ställningstaganden, även om jag är absolut antirasist.
2015-03-09
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP