Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är ett spel

Vi filosoferar
och konstaterar

Att livet är ett spel
där alla kan göra fel

Från att vara två
tillbaka till gå

Någon leker bank
en annan är pank

Finkan för dig
några fler gator åt mig

Någon ger upp
en annan får krupp

En vinner
en annan försvinner

Och vi spelar bara en gång
det blir ingen följetong




Bunden vers (Rim) av Hallucinera
Läst 264 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-03-06 12:51



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Verkligen bra skriftat!
2015-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Hallucinera
Hallucinera

Mina favoriter
Kärleksförklaring