Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minns du?


Vad hände egentligen?

Minns du,

när vi satt på den där bron över bäcken

och dinglade med benen?

Vi satt där i flera timmar.

Vi pratade kärlek och drömmar.

Det var våran hemlighet.

Men jag längtar tillbaka till den där bron ibland.

Jag längtar efter drömmarna,

som kändes så himla nära.

Man kunde nästan ta på dom.


Vad var det egentligen som hände sen?




Fri vers av Hallucinera
Läst 246 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-03-06 12:53



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark och längtandes
2015-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Hallucinera
Hallucinera

Mina favoriter
Kärleksförklaring