Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vingar

Vi provar dem
flyger iväg
testar och skiter
i vad folket tycker
Sa nån att vi skulle
akta oss för
att må dåligt
och bara sitta inne och vänta
aldrig i livet'
nu ska vi leva
tänker inte alls
bli ledsen
eller tjurig
eller ha några
besvärliga tankar
tänker leva och njuta
och älska
bort med alla
goda råd
de är för dyra'
vi fäller ut vingarna
och flyger iväg
till nästa
kulle
där blommorna
doftar ljuvligt
kanske det blir bra
och blir det inte bra
tjurar vi inte






Fri vers av Sommarina VIP
Läst 443 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-03-06 14:58



Bookmark and Share


  Alysse VIP
Så härligt kan livet vara, om man bara vill och vågar! Fint skrivet
2016-01-27

  i af apa
livsglädje!
2015-04-05

  soligajag_1 VIP
Så rak och härlig poesi!! Stämmer gör det med!!
2015-03-27

  KattenKin VIP
Skönt och charmigt uppror!
2015-03-07

    Dan Myrbeck
Bevingade ord
om positiv livssyn
2015-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Sommarina
Sommarina VIP