Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du kan springa snabbare och snabbare, men har du inga mål kommer du aldrig att nå fram.


Bygg en raket grabben

Bygg en raket grabben
för du når aldrig stjärnorna till fots
hur snabbt du än springer


 




Fri vers (Fri form) av Fredric
Läst 282 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-03-07 11:53



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Smart sagt!
2015-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric