Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill ut

Det är bara ord
För dig
Och Sanningen, den är för längesedan preskriberad
Mina känslor
Framställer mig
Som elak och irriterad

Det är ingenting
som du vill veta av
Och jag simmar i mitt eget hav
av osäkerhet och förvirring
Känslan är uppgiven
Och kallsuparna får mig att må illa
Du är uppriven
Av mina ord och påstådda illvilja

Mina sömnlösa nätter gör mig ostrukturerad
Ångestfylld och jag har nära till gråten
För dig verkar jag fullständigt okoncentrerad
Och du kan inte förstå varför du inte är förlåten

Men sorgen som du har åsamkat mig sliter hål i mitt hjärta
Mina sår blir bara fler, djupare och Infekterade
Tyvärr kan du inte alls relatera till min smärta
Du vill bara få ett slut på allt och se alla minnen överspelade

Men jag kan inte glömma
Jag kan inte heller förlåta
Hur du hamrade mot alla punkter som redan var ömma
Och fick mig att bara fortsätta gråta

Jag kan inte förmå mig att blicka framåt och känna hopp
För mig
Är detta ett dött lopp
Jag är slut
Trött på att vara fångad i min egen kropp
Jag vill ut

Släpp ut mig!




Fri vers av Marmorera
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-09 10:47



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Texten går in som en tagg!
2015-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Marmorera
Marmorera