Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förtryckets diktatur, ska motarbetas dagligen!


Blås frihet blås!

Fortsätter skriva höja min röst
står upp för frihetens ord
ingen ska hindra stoppa dem
de ska eka ut på jord!

Aldrig jag viker håller tyst
kraften inom driver på
det jag äger och bär inom
ska helt enkelt bara stå!




mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-11 11:48



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Red, red swines
Get out of my world!"
2015-03-11

  Bibbi VIP
Går ut också på twitter.
2015-03-11

  Bibbi VIP
Tack! Lägger ut på facebook!
2015-03-11
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP