Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ger det outtalade liv



Frånvänd det vackra ser jag skuggor
Slöjor likt drömvarande gestalter
Tätt omslutna av det största
Tystnaden ekar när det livaktiga skymtar
Ger det outtalade liv men kväver genast

Bortvända ansikten försöker att inte se
det som måste ses blundas bort
Saknadsnära outhärdliga känslor skriar
Ger strömmar av liv åt drömmen
Viska lugn igen till tystnads liv




Fri vers av sunnanvind
Läst 467 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-03-11 18:02



Bookmark and Share


    JJ VIP
En kittlande mystik följer texten, en eftersmak av en saknad. Helt klart bra! Mvh. JJ.
2015-04-06

  Lars Hedlin
Tycker väldigt mycket om din text! :)
2015-03-12

  anits VIP
så fint och vemodsvackert skaldat!
2015-03-12

    JJ VIP
Väldigt vackert! Otroligt väl valda och sammansatta ord! Dikten ger känsla en bild målad med lätt vemodig färg. Gillas! Mvh. JJ.
2015-03-11
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind