Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1. Jag saknar 2. Den här är rörig 3. Skyll inte på mig, det står ju i titeln


Ursäkta röran (jag bygger om)

När barnen av igår blev kvar i sitt kära 70-tal
Blev du fast i december månad
Den månaden snön var extra bitande kall
Precis som stormen i ditt trasiga pojkhjärta

När barnen av idag gör kommunism och Converse till mode
Försöker jag att inte fastna i saknaden av tider som varit
Skratt som flöt på bra då, men som stockas i halsen idag
Precis som alla outtalade tårar varje 7-glas-vin-kväll med dig

Tyvärr så finns det ingen bergningsbil i världen som kan
Flytta tillbaka tider som varit från då till nu
Och 118 118 har inte numret till nästan allt och alla
För det finns inget nummer jag kan ringa för att
Få prata med ditt dåtida du


Är det konstigt att våren inte vågar komma fram helhjärtat
När jag har lagt pressen av att den kanske kan föra med sig
Alla dina just nu förmultnande solskensleenden tillbaka
På dess första tvekande solstrålars axlar?

Nej jag lägger inte press på någon förutom mig själv
När jag biter ihop och hoppas på att det som inte dödar
Verkligen härdar

Nej jag ber dig inte att vara en stark man när världen
Från minsta gruskorn till meningen med livet
Är så förbannat svår att förstå sig på





Fri vers av CakeOrDeath
Läst 437 gånger
Publicerad 2006-04-12 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

CakeOrDeath
CakeOrDeath