Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tyst oändlig sal

Gator ligger öde
stillheten total
natten tagit över
en tyst oändlig sal

Tiden vandrar framåt
vill möta soluppgång
sorl från livets rörelser
och vårens fågelsång




mare






Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-03-14 01:19



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hoppfullt.
2015-03-14

  Bibbi VIP
Applåd!
2015-03-14
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP