Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild: Jonas Wängestam


Kärleken äter sötlakrits

 

Jag önskar att din själ var lika mjuk som din hud

lika mjuk som dina läppar

 

lika mjuk som dina händer

 

lika mjuk som dina ord

 

som du viskar i mitt öra

 

Men din själ rispar hål i min

den trasas sönder och irrar runt

i separata delar

 

Tankarna försöker att hålla ihop,

 

Kroppen

Framtiden

Dåtiden

Nuet

 

Ditt liv

och dina tankar fängslar

tillfångatar mig

men gallren har mjuknat nu

de är sötlakrits

 

det som vi båda älskar

 




Fri vers (Fri form) av L.byström
Läst 305 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-03-15 10:41



Bookmark and Share


    Frozenbride
Fin!!
2015-03-15

  Lars Hedlin
Tycker om din text! Mycket :)
2015-03-15

    ej medlem längre
Underbar smak av lakrits, fint skrivet.
2015-03-15
  > Nästa text
< Föregående

L.byström
L.byström