Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mjuka pasteller bortom horisonten

Solen har tagit farväl
mjuka pastellfärger
visar sig bortom horisonten
kvällen är nu här
tillsammans med stillheten
vandrar de vidare
emot nattens tystnad
och kanske visar den upp
himmelens stjärnor
medan själar förs till
drömmarnas värld
gryningen vill åter träda fram
välkomna in med sitt ljus




mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-15 18:51



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Störtskön.
2015-03-16

  Larz Gustafsson VIP
"Ännu en vårkväll med rosa moln", som det hette i en av våra låtar, med text av yours truly.
En förhoppningarnas tid är våren.
"Gör vad du vill, men först, sjung en sång för april" (Peter LeMarc)
2015-03-15
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP