Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden är målning av Chagall, Les Amoureux de Vence.


Nu vill jag sitta nära nära dig

Nu vill jag bara
sitta nära, nära dig
Du mitt stöd i själ och kropp

Vila blicken där i fjärran
i vissheten om att vi tittar åt
samma håll

Känna värmen från din sida
fast och trygg emot min
Armens tyngd om mina axlar

Du ger mig form
Du ger mig rum

Nu vill jag bara sitta
Nära, nära dig
Dina andetag, din puls, din mun
gör mig ju lugn

 

 

Eva Akinvall 2015-03-16 

 




Fri vers av Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Läst 448 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2015-03-16 19:55



Bookmark and Share


  Alysse VIP
Dina ord andas värme och trygghet.
Skänker själen ro
2015-12-05

  Ronny Berk
nära-temat som poesi ... fungerar bra !
2015-06-21

  Blomma-Stjärna VIP
fin dikt om vardags-skön kärlek
2015-03-24

    ej medlem längre
Helt underbar är din text!!
2015-03-22

    Birgersdotter VIP
Rofyllt..med trygg kärlekston
2015-03-18

  Anna Nyman
Gud så fint..

2015-03-18

  Lena Själsöga Keijser
mycket vackerert
vackerstämning
2015-03-18

  Ingrid Trolle
Förmedlar en
skön ro
2015-03-16

    ej medlem längre
Det låter ljuvligt!
2015-03-16

    ej medlem längre
Så fint, så tryggt och skönt!
2015-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)