Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genom tid och rum

Nu sitter jag här och tänker att jag kan få honom att älska mig
bara jag har tålamod
Jag kan få honom att inse att han saknar mig
bara jag backar och ger honom tid

Jag undrar om det gör ont, om han ser någon ljusning
Jag vill veta vad som berör honom,
vad som upprör honom
Jag vill veta vad som är viktigt för honom.
Jag vill lära känna den han här

Nu sitter jag här och saknar genom tid och rum
Önskar att jag kunde backa bandet och starta om





Fri vers (Fri form) av Nitwitoddment
Läst 226 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-03-16 21:14



Bookmark and Share


  Ericafika
Usch, allt det där vill jag med. Fint beskrivet.
2015-03-27

  Magdalena Eriksson VIP
fint med resonerande tänkande möter stark känsla. som två trådar att tvinna.
2015-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Nitwitoddment
Nitwitoddment