Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vid Faksebukten på Själland


Kanske


Ibland känns det

som att jag är på väg

att passera tidens gränser


Kanske är det möjligt

en vårkväll som denna

när solskimret genomlyser

 

 




Fri vers av Eva Helene VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-03-18 11:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilken härlig stämningsbild.
2015-03-21

  ResenärGenomLivet VIP
En sådan fin ögonblickskänsla...
ljuvligt foto...
2015-03-21

  Lars Hedlin
Innerlig känsla som du förmedlar starkt och bra!
2015-03-20

  Bo Himmelsbåge
Så sant!
Ljumma, ljusa vårkvällar kan vi säkert passera olika dimensioner vi inte trodde fanns!
2015-03-19

  anits VIP
Så fint skaldat, med den känslan är allt möjligt!
2015-03-18

  Chawa VIP
Ett stilla ögonblick fångat...
I fridens stund blir allting uppenbart, tidlöst och möjligt...
Så stämningsfullt skrivet och passande till den fina bilden!
2015-03-18

    Dan Myrbeck
Ja, då är allt möjligt
2015-03-18

    Birgersdotter VIP
Spännande...Kanske möjligt
2015-03-18

  Bibbi VIP
Jag tror att det är möjligt.
2015-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP